Usile din termopan sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei constructii, si inseamna mai mult decat un mijloc de a primi lumina soarelui si aerul curat in casa Dvs. Ele ne insufletesc fatadele si creeaza atmosfera la interior. De aceea de la o usa din termopan PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un standard inalt al calitatii.

Usi Termopan

Caracteristici usi termopan realizate de noi.

Protectie termica usi termopan
Usile termopan ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea usilor din termopan poate reduce consumul de energie necesar incalzirii unui imobil cu pana la 35%.

Protectie fonica usi termopan
Usile termopan ofera un grad ridicat de protectie fonica. Pentru imobilele aflate in vecinatatea unor surse de zgomot se pot utiliza tipuri speciale de geam termoizolant care ofera un plus de protectie fonica.

Protectie solara usi termopan
Usile termopan care au sticla cu proprietati de control solar reduc aparitia efectului de sera. Pentru locuintele cu fadate orientate catre est, sud si vest protectia solara reduce necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia electrica.

Siguranta usi termopan
Usile termopan au intre 2 si 5 puncte de inchidere in functie de dimensiune, iar pentru usile sau usile de mari dimensiuni se poate ajunge pana la 8 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie. Manerele usilor din termopan au un sistem special de protectie la efractie care impiedica actionarea usii din exteriorul locuintei.

Ventilatie usi termopan
Usile termopan care au deschidere oscilo-batanta beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului de la fereastra in unghi de 45 grade fata de deschiderea batanta si cea oscilo permite crearea unui flux de aer care asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.

Telefon:
Email: