Salamander produce profilele PVC pentru tamplarie in centrul logistic propriu din sudul Germaniei.
Profilele PVC Salamander sunt capabile sa faca fata oricaror conditii dure de utilizare, materialul PVC folosit veste de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura.
Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista, dinamica si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare .

Termopane Salamander

termopane salamanderProfilele din PVC Salamander sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate. tehnica de varf fuzioneaza cu designul unic modernist. Latimea minima a profilelor este 60 mm pentru cele din linia 2D si 76 mm pentru profilele Streamline. Profilele sunt prevazute cu doua garnituri de etansare. Termopane Salamander garanteaza garantia profilelor de fabrica de pana la 60 de luni. excluzand garantia producatorului de 25 de ani. Profilele rezista fara probleme atat caniculelor cat si  temperaturilor foarte scazute. furtunilor si ploilor torentiale. Termopanele Salamander au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina mentenanta.

Profile PVC Salamander
  • Termopane Salamander 2D (3 CAMERE)
  • Termopane Salamander STREAMLINE (5 si 7 CAMERE)
  • Termopane Salamander BLUEVOLUTION (6 CAMERE)

Telefon: 0723 413 423
Email: promotiitermopane@yahoo.com