Ferestre termopan adecvate necesitatilor clientilor, poti alege din gama de ferestre economice sau ferestre termopan certificate pentru case pasive, utilizand materii prime adecvate cerintelor clientilor. Profilul folosit la constructia unei ferestre termopan PVC este din profil PVC de provenienta Germania, furnizorii pentru pachetul de geam termopan sunt GUARDIAN si SAINT GOBAIN iar feroneria cu care este echipata tamplaria PVC este ROTO. Aceasta echipare premium a ferestrei termopan produsa de catre noi ne confera siguranta si certitudinea ca ceea ce producem rezista in timp.

Ferestre Termopan

ferestre termopanIn ceea ce priveste productia ferestrelor din PVC, compania noastra foloseste de peste 10 ani profile furnizate de ca?tre liderii germani în domeniu,
Va oferim astfel sisteme de ferestre în constructia carora se regasesc singurele profile din PVC capabile sa satisfaca toate exigentele si nevoile dumneavoastra.
Deoarece fereastra nu reprezinta doar un element .

Pretul ferestrelor este influentat de cracteristicile tuturor elementelor componente cum ar fi : profil , culoare , sticla , accesorii (plase,glafuri,etc..)

De asemenea pretul depinde si de tipul de deschidere care poate fi: simpla , oscilobatanta , culisanta

Pretul poate fi influentat si de politica companiei de a lucra conform normelor si tehnologiilor europene , cu utilaje performate care duc la majorarea calitatii finale, prin elminarea factorilor de greseala sau incompetenta umana.
In unele cazuri costul produselor se poate majora in comparatie cu cu cele fabricate in garaj din resturi de materiale procurate de la tot felul de fabrici fara nume.

Telefon: 0723 413 423
Email: