Rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Rulourile ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei clientilor dumneavoastra.

Beneficii rulouri exterioare

Rulourile Exterioare sunt o solutie pentru umbrire eleganta cu numeroase beneficii:

  • protectie antiefractie – pot fi dotate cu sisteme de inchidere.
  • izolare termica si fonica – lamelele fiind umplute pe interior cu spuma poliuretanica.
  • instalare eleganta – sistem suprapus (caseta pozitionata deasupra ramei, fapt ce duce la ascunderea sistemului si o estetica desavarsita) sau sistem apicat (caseta fiind pozitionata pe exteriorul ramei).
  • durabilitate – rulourile sunt rezistente la intemperii si actiunea razelor solare.
  • actionare facila – mecanica cu snur sau manivela si electrica cu intrerupator sau telecomanda.

Plase insecte balamale

Plasele contra insectelor pe balamale sunt reprezentantele moderne ale unei solutii de protectie clasica impotriva insectelor: aceea de creare a unui paravan de protectie impotriva accesului insectelor in spatiul interior.
Disponibile in doua culori, alb si maro, acestea sunt confectionate din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, fiind astfel mult mai durabile si mai rezistente la intemperii.
Plasa de protectie este confectionata din fibra de sticla de culoare gri, cu o tesatura deasa, distanta intre fibrele tesaturii fiind de 1mm.

Plase insecte Plisse

Este o plasa confectionata din profil de aluminiu extrudat cu dimensiuni de 33 mm x 28 mm si sita din PVC cu fibra de sticla care se pliaza asemea unui burduf de acordeon .
Este ideala in cazul deschiderilor mari ( terase , usi de balcoane ) dar poate fi folosita cu succes si pentru ferestre cu dimensiuni mici .

Plasa de insecte tip plisse se poate aplica si peste rulourile exterioare existente .
Avantajul acestui sistem de plasa este faptul ca poate fi oprita in orice pozitie.
Profilul poate fi vopsit in orice culoare

Plase Insecte Rulou

Elementele principale ale acestor plase sunt: caseta (ce contine axul cu plasa, arcul de armare, mecanismul de incetinire, daca e cazul, capacele laterale si bucsele de ghidare), caile de rulare, sistemul de inchidere cu carlig (compus din doua profile de inchidere, unul fix si unul mobil, fixat de sita plasei) si sita plasei (executata din fibra de sticla laminata in poliesteri de culoare gri).
Principala caracteristica a plaselor este faptul ca plasa de protectie este fixata de un ax metalic, acesta fiind armat in interiorul casetei, permitand retractia plasei in caseta in mod automat.

 Glafuri Interior

Pierderile de caldura sunt motivul principal pentru instalarea tamplariei PVC, insa indiferent de calitatea montajului tamplariei, exista posibilitatea aparitiei acestui fenomen, in lipsa unui sistem de protectie a peretilor si ferestrei. De aceea,glafurile de interior din PVC reprezinta o solutie perfecta atat pentru valoarea estetica pe care o confera finisajelor si design-ului interior, cat si pentru izolarea termica.

Glafurile de interior au suprafata laminata, de aceea sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte si zgarieturi si sunt usor de intretinut. De asemenea, ofera un grad sporit de protectie impotriva apei care ar putea patrunde sub tocul tamplariei, macinand stratul de spuma poliuretanica, in special in bucatarii si bai.

Glafuri Exterior

Pentru a conferi un grad sporit de protectie impotriva infiltratiilor si pierderilor de caldura este necesara montarea glafurilor de exterior, ca accesoriu al tamplariei PVC. Totodata, glafurile reprezinta un element de finisaj asupra partii inferioare a tocului (unde se incarca cu spuma poliuretanica).

De asemenea, glafurile de exterior ofera un plus de confort si intimitate. In lipsa glafurilor de exterior, nivelul umiditatii creste mai ales in zona zidului din partea inferioara a tocului. Chiar daca operatiile de asamblare a ferestrelor au fost corect efectuate, exista posibilitatea aparitiei de infiltratii. Fenomenul are drept cauze suprafetele orizontale din beton, care nu asigura o impermeabilitate buna la apa.

Jaluzele Verticale

Echipa noastra este solutia potrivita atunci cand vine vorba de realizarea masuratorilor si montajului pentru jaluzele verticale. Dupa ce ati realizat comanda prin modalitatile puse la dispozitie, una dintre echipele noastre se va prezenta in locatia stabilita pentru efectuarea masuratorilor exacte.
Dupa ce comanda a fost realizata, tot echipa noastra este cea care se va ocupa cu montajul acestora.
Operatiunile de masurare si montaj jaluzele verticale vor fi realizate in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Rolete Textile

Roletele textile, denumite si rulouri interioare, va protejeaza locuinta sau biroul de lumina si de caldura soarelui si va asigura intimitatea de care aveti nevoie. Roletele sunt totodata un element de design modern si elegant, care schimba in mod placut aspectul oricarei incaperi. Roletele sunt acum un lux accesibil.

Rulourile textile din oferta noastra pot fi configurate intr-o multitudine de materiale si culori, astfel ca se pot asorta foarte usor la orice amenajari interioare, in deplina armonie cu mobilierul, culoarea peretilor si a podelei. Roletele textile pot fi folosite in stil minimalist, ca unic element de decor si protectie solara pentru ferestre, dar si in combinatie cu draperiile moderne.